Cum Să Te Definești

Pentru majoritatea oamenilor, definirea e cel mai rapid mod de a-și îmbunătăți fizicul, sănătatea și nivelurile de energie. Totul se rezumă la un concept simplu: dacă arzi mai multe calorii decât mănânci într-o zi, pierzi grăsime.

kinobody classes copy

Să obții un fizic definit ca acesta, trebuie să ai două lucruri: masa musculară decent dezvoltată și, cel mai important, un procent foarte scăzut de grăsime corporală.

Majoritatea tipilor care merg la sală cred că mărirea masei musculare e cheia pentru a arăta mai bine. Dar de fapt, scăderea grăsimii corporale face o diferență mult mai mare pentru că descoperă mușchii pe care deja îi ai. Vrei să faci asta? Continuă să citești pentru a învăța cum:

TINERII EUROPENI AU ÎN MEDIE
%
GRĂSIME CORPORALĂ
PESTE
%
DINTRE ADULȚI SUNT OBEZI
DOAR
%
DINTRE ADULȚI FAC DESTUL SPORT

Ce înseamnă statisticile acestea pentru tine?

Să ajungă sub 10% grăsime corporală, un tânăr obișnuit trebuie să dea jos aproximativ 10% grăsime corporală. Asta înseamnă aproximativ 10kg. Ca cititor al acestui site, probabil ai mai puțină grăsime decât majoritatea populației. Dar probabil încă mai trebuie să dai jos 4-7 kg de grăsime să ajungi sub 10% și definit.

VIZIONEAZĂ CURSUL NOSTRU VIDEO GRATUIT

“Cum să Începi să Slăbești Chiar Astăzi”

Din acest curs gratuit, vei învăța cum sâ îți setezi planul de definire, pas cu pas. Explicăm amănunțiț nutriția, antrenamentul, dar și mentalitatea. Aplicând principiile din acest curs, vei slăbi grăsime și vei lua masă musculară, iar în același timp vei obține niveluri mai ridicate de energie, încredere în sine și o viață sexuală mai bună. Vizionare plăcută!

VIDEO 1: CUM SĂ SETEZI CALORIILE ȘI MACRONUTRIENȚII PENTRU SLĂBIT

VIDEO 2: CUM SĂ URMĂREȘTI SCHIMBAREA GREUTĂȚII
VIDEO 3: CE ALIMENTE SĂ MĂNÂNCI LA DIETĂ
VIDEO 4: CUM SĂ FACI INTERMITTENT FASTING PENTRU PIERDERE DE GRĂSIME
VIDEO 5: CUM SĂ NU PIERZI MUȘCHI ÎN TIMP CE SLĂBEȘTI
VIDEO 6: CUM SĂ AI MESE DELICIOASE ÎN TIMP CE PIERZI GRĂSIME
VIDEO 7: CUM SĂ FACI CARDIO PENTRU DEFINIRE
VIDEO 8: CUM SĂ DEVII DEFINIT, ÎN SFÂRȘIT

Programe Complete Pentru Definire

PROGRAMUL

SHREDSMART

ShredSmart e un program complet pentru a obține un corp musculos și definit. Include planuri dietetice amănunțite, antrenamente pentru orice nivel de experiență și tehnici pentru a rămâne motivat în timpul dietei. ShredSmart e fără îndoială unul dintre cele mai complete programe de pe piață.

PROGRAMUL AGGRESSIVE FAT LOSS

Programul Aggressive Fat Loss, scris de Gregory O’Gallagher de la Kinobody, e unul dintre cele mai populare programe pentru definire. E cel pe care l-am folosit înainte de a crea ShredSmart. Greg pune accentul pe tehnici ingenioase precum Intermittent Fasting, care te vor ajuta să slăbești într-un mod plăcut. AFL mai conține, de asemenea, diete și antrenamente detaliate.

Principii de Bază pentru Definire*

#1 Consecvența

calendar-thinkeatlift

Să slăbești, trebuie să mănânci mai puțin decât de obicei, pentru câteva săptămâni sau luni. Gândește-te puțin la asta...câteva săptămâni sau luni. Nu vei face asta dacă planul tău nu va fi ușor de urmat. Chiar dacă ai o voință extrem de puternică, vei ceda la un moment dat dacă dieta nu se potrivește stilului tău de viață, nu necesită mult timp și nu îți permite să mănânci alimentele tale preferate. Citește articolul ăsta să afli de ce consecvența e cea mai importantă când vine vorba de slăbit.

#2 Alegerile Alimentare

Silhouette of a fitness man standing over dark background

Foamea și poftele sunt cele mai mari obstacole într-o dietă. De asta, e foarte important să mănânci în principal alimente sățioase. Totuși, nu vei fi fericit doar cu mâncăruri fără gust, cum ar fi cartofii cu pui. Doar dacă vei putea include mâncărurile tale preferate în dietă, cum ar fi ciocolata, înghețata, pizza și burgeri. Dacă vei rămâne într-un deficit caloric, acele mâncăruri nu vor opri pierderea de grăsime. Citește articolul ăsta să înveți cum să găsești echilibrul între mâncărurile sățioase și cele delicioase.

#3

Intermittent Fasting

IMG_2828-e1454536355741

Intermittent Fasting face dieta muuuuult mai ușoară. Înseamnă să nu mănânci 14-16 ore pe zi și să-ți mănânci toate caloriile într-o perioadă de 8-10 ore. Nu e dificil așa cum pare. Dormi  7-10 ore dintre cele 16 (să sperăm!), deci singura masă la care renunți e cea de la începutul sau de la sfârșitul zilei. Recomandăm să renunți la micul dejun pentru că majoritatea evenimentelor sociale la care participăm (nunți, petreceri, cina în familie, mersul la cinema, etc) au loc seara. În plus, majoritatea oamenilor încep să aibă pofte seara, nu dimineața.

La ce ajută IF? Beneficiile lui sunt:

          *Control mai bun asupra foamei datorită perioadei de fasting

          *Îți va fi mai greu să mănânci în exces deoarece fereastra pentru mâncat este de numai câteva ore

          *Ai mai multe calorii pe care să le aloci fiecărei mese, însemnând mese mai satisfăcătoare

          *Petreci mai puțin timp gătind și mâncând - mai multă productivitate

          *Poți păstra destule calorii pentru masa de seară ca să mănânci în oraș

          *Elimină nevoia de trișat. Îți poți face mesele atât de mari încât ai impresia că trișezi

Să afli mai multe despre Intermittent Fasting și cum să îl folosești pentru slăbit, citește acest articol.

#4 Mersul pe jos

thinkeatlift

Pentru a crea un deficit caloric, poți să mănânci mai puțin sau să faci mai multă mișcare. De ce să nu le faci pe amândouă? Mersul pe jos e cel mai convenabil și ușor mod prin care îți poți mări consumul de energie. Jumătate de oră de mers pe zi vor arde aproximativ 800 de calorii într-o săptămână. Asta înseamnă că poți menține același deficit caloric mâncând puțin mai mult în fiecare zi sau având o masă copioasă în weekend.

Comparativ cu alte tipuri de cardio, mersul pe jos e foarte eficient din punctul de vedere al timpului. Nu e nevoie să mergi la sală, nu trebuie să îți schimbi îmbrăcămintea și nu e nevoie să îți faci duș imediat după. Asta înseamnă că poți include cu ușurință 30-60 de minute de mers în programul tău zilnic. Citește acest articol pentru a învăța cum poți folosi mersul pe jos sau alte tipuri de cardio pentru definire.

#5 Imaginea Ta de Sine

Silhouette of a fitness man standing over dark background

Când îți imaginezi că vei fi la plajă vara asta, îți imaginezi că arăți ca acum sau cum îți dorești să arăți?

Dacă îți imaginezi că ai fizicul actual, pot garanta că nu vei ajunge definit. De fiecare dată când vei ajunge puțin mai definit, îți vei permite să fii delăsător și te vei întoarce la modul în care te vezi.

Pariez că în momentul ăsta, știi cum să îți îmbunătățești fizicul, știi cum să fii mai productiv, știi cum să ai relații mai bune - dar nu o faci. De ce? Din cauza felului în care te vezi.

Potențialul nostru e limitat mereu de imaginea noastră de sine. Deci pentru a ajunge și pentru a te menține definit, trebuie să ne imaginăm având fizicul dorit. Uită-te la acest videoclip pentru a învăța cum să îți schimbi imaginea de sine.

Produse Populare Pentru Definire din Magazinul Nostru

*Rezultatele pot varia în funcție de individ