Cum Să Rămâi Motivat Și Disciplinat

Lucrând cu oamenii online, am descoperit că principalul lor obstacol legat de fitness NU este lipsa informațiilor. Obstacolul NU sunt nici informațiile greșite. Problema e asta: Majoritatea oamenilor știu ce trebuie să facă, dar nu o fac.

life-advice-from-arnold-schwarzenegger

Ce Te Oprește?

Există o mulțime de informații greșite în industria fitness...dar zeci de mii de programe GROZAVE de fitness sunt vândute zilnic, de asemenea. Vedem zeci de mii de transformări incredibile în fiecare lună?

Nici pe departe.

%
DINTRE ROMÂNI INTENȚIONEAZĂ SĂ INTRE ÎN FORMĂ LA ÎNCEPUTUL FIECĂRUI AN
%
DINTRE OAMENII CARE SETEAZĂ ȚELURI LEGATE DE FITNESS SE DAU BĂTUȚI
MAI PUȚIN DE
%
OBȚIN VREODATĂ FIZICUL DORIT

Ce înseamnă pentru tine aceste statistici?

Cel mai probabil nu ai nevoie de mai multe informații.

Probabil deja știi cum să slăbești. Probabil deja știi cum să te antrenezi. Știi că e nevoie de timp. Știi că trebuie să fii disciplinat. Și totuși găsești mereu moduri prin care să te convingi că poți mânca puțin mai mult decât ar trebui. Găsești moduri să te convingi că meriți o zi în care poți mânca orice. Sau cea mai des întâlnită scuză: te convingi că te vei revanșa mâine.

Știm că e greșit. De ce facem asta? E din cauza programării noastre mentale.

VIZIONEAZĂ CURSUL NOSTRU VIDEO GRATUIT

“Cum Să Îți Atingi Scopurile În Sfârșit”*

În acest curs gratuit vei învăța ce îți controlează acțiunile cu adevărat și cum să te determini să faci tot ce vrei să faci.

VIDEO 1: CUM SĂ TE OPREȘTI DIN TRIȘAT ȘI SĂ TE DEFINEȘTI PENTRU MULT TIMP

VIDEO 2: CUM SĂ RĂMÂI MOTIVAT ȘI ÎN CELE DIN URMĂ SĂ TE DEFINEȘTI
VIDEO 3: UN MOTIV PENTRU CARE TRIȘEZI ȘI PROCRASTINEZI (ȘI CUM SĂ ÎL REZOLVI)
VIDEO 4: REMODELEAZĂ-TE PRIN INTERMEDIUL AUTOSUGESTIEI
VIDEO 5: MODUL ÎN CARE TE VEZI
VIDEO 6: DESPRE CONSECVENȚĂ ȘI PERSISTENȚĂ

Resurse Excelente Pentru Atingerea Scopurilor

Six Minutes To Success

Majoritatea multivitaminelor de pe piață sunt aproape inutile deoarece au concentrații foarte mici de substanțe active. Adevărul este că nu poți include doza corectă a tuturor vitaminelor și mineralelor de care ai nevoie în doar o pastilă sau două pe zi. Dacă îți cumperi un produs ca acela, poți fi sigur că nu te va ajuta prea mult. Triumph e cea mai bună multivitamină pe care o știu: opt pastile pe zi, care includ toate vitaminele și mineralele esențiale, în doze corecte.

Programul ShredSmart

ShredSmart are o secțiune întreagă dedicată schimbării imaginii de sine. Schimbarea modului de gândire este esențială pentru a te menține definit. Nu cititul despre nutriție și antrenament e cel care îți aduce rezultate. Doar schimbându-ți obiceiurile vei putea pune în practică acele informații.

Principii de Bază Pentru Motivație Și Disciplină

#1 Motive Clare Pentru Care Să Îți Atingi Scopurile

Silhouette of a fitness man standing over dark background

De ce vrei să îți obții fizicul dorit? De ce să muncești atât de mult? De ce să te deranjezi să îți numeri macronutrienții?

Acelea sunt întrebări la care doar tu poți răspunde. Recompensele evidente cum ar fi să arăți bine, să te simți mai bine sau să fii mai atrăgător NU sunt bune pentru a te motiva. Uneori, motivele mici și prostești sunt cele mai puternice.

Ca să identifici motivatorii tăi cei mai mari, scrie o listă cu 100 de motive pentru care vrei să obții fizicul dorit. Nu vei mai duce niciodată lipsă de inspirație.

#2 Armonie Între Imaginea Ta de Sine Și Scopurile Tale

change habits

Pentru a rămâne definit și musculos, trebuie să păstrezi aceleași obiceiuri care te-au ajutat să ajungi acolo. Dacă nu începi să vezi comportamentul tău nou ca fiind normal, vei vrea să te întorci la obiceiurile tale vechi, cele care te-au făcut gras și nefericit cu fizicul tău de la bun început. Nu te poți întoarce și păstra rezultatele.

Acțiunile necesare pentru a-ți menține fizicul dorit ți se par discipline îngrozitoare doar dacă scopul tău nu e imaginea ta de sine. Dacă imaginea ta de sine e scopul tău, acele acțiuni nu ți se mai par discipline, ele sunt comportamentul tău normal. Doar ești tu însuți. Nu ne vom mai comporta ca persoane care trebuie mituite, înșelate sau forțate să își urmeze scopurile, iar apoi recompensate pentru orice fel de efort.

#3 Continuă Până Când Obiceiurile Îți Sunt Schimbate

born rich seminar

Schimbarea programării mentale e bătălia vieții tale. În procesul schimbării unui obicei, auzi vocea rațiunii care îți spune de ce e în regulă să te întorci la vechiul tu.

“Sunt obosit și nu am timp să mă antrenez astăzi. Pot să mă revanșez mâine.” “Am avut o zi foarte stresantă, merit o cină mare să mă pot relaxa.”

Problema e că programarea ta mentală îți vorbește la persoana întâi. Sună ca și cum ai vorbi cu tine însuți și ai încredere în tine. Dar discuția asta te ÎNDEPĂRTEAZĂ de atingerea scopurilor. Ăsta e cel mai subtil sabotaj posibil.

Ce trebuie să faci e să te detașezi de gânduri și să devii cel care observă. Când te auzi raționalizând de ce ar trebui să te oprești din a fi disciplinat, realizează că programarea ta veche e cea care vorbește. Trebuie să reziști împotriva acelor impulsuri până când noile tale discipline devin comportamentul tău normal.

Produse Populare Pentru Dezvoltarea Personală din Magazinul Nostru

*Rezultatele pot varia în funcție de individ