Cum Să Crești Natural Nivelul de Testosteron

different-food-quantities

Nivelurile de testosteron ale românilor au scăzut constant în ultimele două decenii. Cauzele acestei scăderi sunt încă neclare, dar din ce în ce mai mulți bărbați suferă de disfuncție erectilă, ginecomastie, niveluri scăzute de energie și alte simptome ale testosteronului scăzut.

Nivelurile de Testosteron POT Fi Crescute Natural

Cele mai întâlnite simptome ale testosteronului scăzut sunt:

  • Libidoul scăzut
  • Energia și motivația scăzute
  • Dificultatea creșterii musculare și a forței
  • Dificultatea pierderii grăsimii
  • Gândirea încețoșată
  • Ginecomastia (dezvoltarea sânilor la bărbați)

Îți sună vreuna cunoscut?

Scăderea testosteronului e cauzată în societatea noastră de factori legați de stilul de viață, precum nutriția proastă, nivelul scăzut de activitate, calitatea scăzută a somnului și câteva obiceiuri rele. Toate acestea sunt cauze naturale. Asta înseamnă că dacă îți optimizezi stilul de viață, vei obține efectul invers - o creștere a testosteronului.

Problema e alta: doctorii și cercetătorii știu cât de greu își schimbă oamenii obiceiurile. Din acest motiv și pentru a câștiga ceva bani, prescriu metoda mai ușoară - Terapia de Substituție Hormonală.

%
DINTRE BĂRBAȚI AU NIVELUL DE TESTOSTERON SUB LIMITELE MEDICALE
%
MAI MULȚI BĂRBAȚI AU TESTOSTERONUL SCĂZUT ASTĂZI COMPARAT CU ANUL 2000
SUB
%
ȘTIU CĂ EXISTĂ SOLUȚII NATURALE

Ce înseamnă aceste statistici pentru tine?

Adevărul este că: sistemul tău endocrin e mult prea complex să poată fi reparat de o simplă pastilă. Suplimentele pentru creșterea testosteronului pot face o mică diferență, dar nu încât să afecteze modul cum te simți.

Pe de altă parte, Terapia de Substituție Hormonală funcționează, dar are un efect negativ mare. Dacă primești testosteron dintr-o sursă externă, corpul tău nu va mai produce. Gelurile, cremele, implanturile și plasturii îți măresc testosteronul, dar te fac dependent de ele.

VIZIONEAZĂ CURSUL NOSTRU VIDEO GRATUIT

"Cum Să Crești Nivelul Producției Naturale de Testosteron Începând de Astăzi"*

În acest curs video gratuit, arătăm cum se pot folosi strategii naturale pentru a  combate simptomele testosteronului scăzut. Aceste strategii îți vor ajuta corpul să producă din nou niveluri normale de testosteron. Asta va duce la îmbunătățirea sănătății, mai multă masă musculară, mai puțină grăsime corporală, erecții mai puternice și mai frecvente și o viață sexuală îmbunătățită. În plus, poți observa că te concentrezi mai bine, ești mai determinai îi ambițios și, cel mai important - un sistem endocrin sănătos.

VIDEO 1: CUM SĂ CREȘTI NATURAL NIVELUL DE TESTOSTERON

VIDEO 2: CUM SĂ MĂNÂNCI PENTRU A CREȘTE NATURAL TESTOSTERONUL
VIDEO 3: CUM SĂ TE ANTRENEZI PENTRU TESTOSTERON RIDICAT NATURAL
VIDEO 4: 10 LUCRURI PENTRU TESTOSTERON RIDICAT PE CARE LE POȚI FACE ACUM
VIDEO 5: EVITĂ ACESTE 5 MÂNCĂRURI CARE SCAD TESTOSTERONUL
VIDEO 6: SUNT ASOCIATE SUCCESUL ȘI TESTOSTERONUL?
VIDEO 7: GHIDUL PRACTIC PENTRU CREȘTEREA NIVELULUI DE TESTOSTERON

Resurse Excelente Pentru Creșterea Testosteronului

Programul TestShock

Programul TestShock a fost creat de Christopher Walker de la AnabolicMen. Când avea 19 ani, a fost diagnosticat cu o tumoare pituitară care bloca secreția câtorva hormoni importanți. Din această cauză, testosteronul lui era aproape zero. În 18 luni, a reușit să-și crească nivelul de testosteron cu mult peste media normală, 100% natural. În această carte, îți arată cum a făcut asta și cum o poți face și tu.

Multivitamina Triumph

Majoritatea multivitaminelor de pe piață sunt aproape inutile deoarece au concentrații foarte mici de substanțe active. Adevărul este că nu poți include doza corectă a tuturor vitaminelor și mineralelor de care ai nevoie în doar o pastilă sau două pe zi. Dacă îți cumperi un produs ca acela, poți fi sigur că nu te va ajuta prea mult. Triumph e cea mai bună multivitamină pe care o știu: opt pastile pe zi, care includ toate vitaminele și mineralele esențiale, în doze corecte.

Piramida AnabolicMen Pentru Optimizarea Testosteronului În Cinci Pași

#1 Corectează Deficiențele de Micronutrienți

level1-1-250x208

O varietate largă de vitamine și minerale este esențială pentru producția hormonilor steroizi corporali, incluzând testosteronul.

Chiar dacă în societatea noastră modernă mâncarea este abundentă, valoarea ei micronutritivă scade încetul cu încetul. În ciuda creșterii obezității, o mare parte din populație are deficiențe de micronutrienți esențiali.

Pentru producția optimă de testosteron, trebuie să echilibrezi consumul de micronutrienți, mâncând o varietate mare de alimente neprocesate și suplimentând cu o multivitamină de calitate.

#2 Optimizarea Nutriției

level2-250x214

Sistemul endocrin e puternic influențat de modul în care mănânci. Studiile au arătat în repetate rânduri că numărul de calorii, raportul micronutrienților, sincronizarea meselor și chiar anumite alimente afectează nivelurile de androgeni.

Citește acest articol pentru a învăța cum să mănânci pentru testosteron ridicat.

#3 Armonie Între Stilul de Viață și Scopuri

level3-1-250x203

Somnul, consumul de alcool, viața sexuală, limbajul corpului, igiena personală, chiar și obiectele zilnice pentru îngrijirea personală pot avea un efect masiv asupra producției de testosteron.

De exemplu, un studiu a arătat că nivelurile de testosteron scad cu 15% dacă dormi doar cinci ore pe noapte.

Citește acest articol pentru a afla care sunt cele mai importante 10 lucruri pe care poți începe să le faci acum pentru a crește nivelul de testosteron.

#4 Antrenează-te Într-un Mod Care Sprijină Producția de Testosteron

level4-250x214

E bine cunoscut că antrenamentul de rezistență are proprietăți de ridicare a testosteronului.

Să te antrenezi pentru testosteron natural ridicat înseamnă practic să te antrenezi pentru creștere musculară și forță. Totul poate fi rezumat într-o singură frază: Mărește-ți forța în timp într-un interval mediu de repetări, concentrându-te în principal pe exerciții compuse.

Uită-te la acest videoclip pentru a învăța cum să îți setezi antrenamentul pentru producția de testosteron.

#5 Folosește Suplimentația Strategică

level5-250x203

Suplimentația e cel mai puțin important strat al piramidei deoarece, pentru a face o diferență semnificativă, trebuie combinată cu celelalte straturi. Multe suplimente susțin că pot crește nivelul de testosteron pe cont propriu și oferă doar un studiu făcut pe cobai. Nu te lăsa păcălit de asta.

Acestea fiind spuse, există niște micronutrienți, ierburi, aminoacizi și serine care s-au dovedit a avea un efect pozitiv asupra testosteronului la oameni. Poți găsi majoritatea suplimentelor de acest fel în magazinul AnabolicMen. Amintește-ți, ajută puțin dar tot trebuie să urmezi ceilalți pași pentru a-ți crește semnificativ nivelul de testosteron.

Produse Populare din Magazinul Nostru

*Rezultatele pot varia în funcție de individ